close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Servicii non stop in caz de urgenta

  Servicii

  Vidamar Aqua realizeaza servicii de vidanjare, desfundare canalizare, decolmatare, golire si dezinfectie fose septice si o gama complexa de actiuni de ecologizare.

  Desfundare canalizare Brasov

  Profesionisti, intervenim rapid cu servicii de desfundare canalizare in Brasov. Autospecialele performante fac posibila spalarea cu apa sub presiune sau spalarea cu pompa de vid si curatarea intr-un timp cat mai scurt si intr-un mod cat mai ecologic a canalizarilor.

  Reducem astfel deranjamentul clientilor si limitam riscul unor evenimente neplacute. Recomandam serviciile de spalare canalizare periodice pentru a preintampina infundarea canalizarilor.

  Vidanjare Brasov

  Pentru servicii de vidanjare Brasov, Vidamar Aqua raspunde prezent la orice ora din zi si din noapte . Venim echipati cu autospeciale performante si intervenim discret, cu zgomot si mirosuri reduse, pentru un confort ridicat al clientilor nostri cat si pentru un mediu mai curat.

  Pentru servicii de vidanjare Brasov (subsoluri, beciuri, decantoare, spalatorii, fose septice, deseuri periculoase) si respectarea tuturor normelor ecologice, apelati cu incredere la experienta si expertiza Vidamar Aqua.

  Decolmatare conducte cu inalta presiune

  Reziduurile se pot acumula in conducte si se pot sedimenta opturand diametrul conductelor. Intervenim cu autospeciala cu furtun de inalta presiune si eliminam depunerile.

  Servciile noastre de decolmatare conducte cu inalta presiune sunt disponibile in Brasov atat persoanelor fizice cat si asociatiilor de propritari si persoanelor juridice.

  Complexa, actiunea de decolmatare a conductelor asigura o functionare optima a instalatiilor.

  Videoinspectie

  Vreti sa stiti starea conductelor? Nimic mai simplu! Apelati la serviciile noastre de videoinspectie canalizare disponibile in Brasov si vom depista orice problema aparuta in retea.

  Astfel, folosindu-ne de echipamente performante pentru inspectia video a canalizarilor, putem depista problemele de asamblare a conductelor, problemele legate de etanseitate, fisuri, colmatari etc.

  Detectare camine

  Infrastructura orasului Brasov este in continua schimbare, motiv pentru care exista cazuri in care caminele de vizitare nu mai sunt vizivile.

  Vidamar Aqua detine tehnologie cu radio frecventa pentru a detecta camine si canale de vizitare in vederea inspectiei, curatarii sau ecologizarii.

  Golire fose septice, barbotare, diluare

  Fosa septica este o alternativa pentru cei care nu dispun de un sistem de canalizare centralizat. Periodic, este necesara vidanjarea sau golirea fosei septice pentru a nu avaria sistemul de scurgere si pentru a evita propagarea mirosurilor neplacute.

  Intervenim cu servicii de golire fose septice, barbotare si diluare in zonele din Brasov si imprejurimi (cartiere rezidentiale, zone rurale) pentru a intretine si curata corespunzator aceste rezervoare subterane.

  Vidanjare deseuri periculoase

  Vidamar Aqua detine autospeciale si personal temeinic pregatit pentru a efectua servicii de vidanjare si transport deseuri pericoloase.

  Vidanjam si transpotam lichide periculoase conform conditilor impuse de ADR si legislatia in vigoare, respectand cu strictete toate normele pentru protectia angajatilor, a oamenilor si mediul inconjurator.

  Dezinfectare fose septice si canale

  Pe langa vidanjarea si golirea foselor septice, echipa noastra de profesionisti in domeniu va este alaturi si cu servicii de dezinfectare fose septice si canale.

  Igienizarea si dezinfectarea foselor septice cat si a canalelor se face cu utilaje dedicate si substante adecvate care nu polueaza mediul. Dezinfectarea foselor septice si a canalizarilor sunt masuri care reduc riscul de contaminere.

  Instalatii sanitare

  Tevi si conducte infundate? Nicio probema! Vidamar Aqua intervine in regim de urgenta si va scoate din impas. Cu personal calificat si dotari tehnice adecvate, desfundam tevi, conducte, chiuvete, lavoare, wc-uri, sifoane si va redam starea de confort si siguranta.

  Echipa noastra este pregatita sa intervina cu solutii personalizate in functie de natura fiecarei defectiuni a instalatiei sanitare.

  Curatarea manuala, mecanizata, denisipare, decolmatare, transbordare

  Atat la interior cat si la exterior putem interveni cu servicii de curatarea manuala, mecanizata, denisipare, decolmatare si transbordare. Acolo unde utilajele cu presiune nu pot interveni, se recurge la tehnica curatarii mecanice.

  Personalul Vidamar Aqua analizeaza fiecare situatie in parte si recurge la solutii optime atat in ceea ce priveste instalatia cat si in ceea ce priveste limitarea pagubelor pentru clientii nostri.

  Inlocuirea retelelor de canalizare interioare

  Avem in echipa instalatori competenti care, in cazul unor avarii a conductelor, pot inlocui partile defecte. Raspundem cu promptitudine atat personelor fizice cat si sociatiilor de proprietari, interventia noastra facandu-se cu un minim disconfort pentru proprietari.

  Pentru a evita avarierea si inlocuirea retelelor de canalizare interioare, recomandam inspectia si curatarea periodica a conductelor.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles